Danas prije točno mjesec dana kupio sam svoj drugi eReader, Sony PRS-T2 da sam od prvog trenutka smatrao preskupim i da sam nekoliko dana kasnije počeo misliti da je čak i jeftino i da danas autentični dragulj smatram "smiješnom cijenom".
Sigurno je da će me mnogi od vas označiti za neopreznog milijunaša ili budalu, ali ako prestanemo razmišljati o tome i ako stvarno volite čitati i ako uspijete izvući dovoljno iz ovog uređaja, njegova cijena na kraju je samo puki detalj.
Vraćajući se svom članku, jer iako se to možda ne čini tako, nisam ovdje došao procijeniti isplati li se novac potrošiti na Sony uređaj ili ne, već da reći ću vam moje iskustvo i osobno mišljenje.
Prije nego što sam se odlučio za kupnju Sony PRS-T2, isprobao sam mnoge uređaje, pročitao stotine usporedbi, informacija i članaka u mreži mreža i bez sumnje mislim da sam bio potpuno u pravu što sam se odlučio za ovaj uređaj, a nakon čitanja u ovom istom zaobiđite količinu problema koje drugi uređaj stvara i koje napokon cijenim kupujući zajedno s PRS-T2, govorim kao što možete zamisliti o BQ Cervantes svjetlo na dodir.
Među pozitivnim točkama koje sam pronašao u ovom uređaju mogao bih istaknuti:
- Vijek trajanja baterije. Uređaj imam točno mjesec dana i svakodnevno ga koristim, još nisam morao puniti bateriju što je nesumnjivo nešto izvanredno
- Brzina čitača. Uz iznimku pokretanja, brzina okretanja stranice i ostale funkcije koje se mogu izvršiti pomoću eReader-a su izuzetno brze
- Kompatibilnost formata. Bez sumnje, ova je točka za mene bila hitna potreba koju je Sony PRS-T2 uspio pokriti izvrsnom notom, a to je da bez problema i poteškoća mogu čitati PDF ili EPUB datoteke
- Jednostavnost upotrebe. Za sve one koji kažu, posebno za osobe starije dobi, da zbog poteškoća u rukovanju s njima neće napustiti svoje tradicionalne knjige zbog elektroničke knjige, jako griješe. To je možda najlakši i najjednostavniji uređaj ove vrste za rukovanje
Kako bi moglo biti drugačije u ovom mjesecu također sam otkrio neke negativne točke, ali to ni u kojem slučaju ne zamagljuje moje opće mišljenje o ovom uređaju:
- Nije moguće izdvojiti bilješke. Bilješke se mogu bilježiti za svaku riječ ili frazu u knjizi, ali se ne mogu izdvojiti, na primjer na računalo, što je nesumnjivo negativna točka
- Vanjski dizajn. Odabrao sam crni Sony PRS-T2 zbog ozbiljnosti i načelno čistoće, ali svaki put kad stavim prst na vanjsku oblogu moj otisak ostane na njemu, čineći vanjski dio uređaja "pomalo ružnim".
Bez sumnje, nakon mnogih rundi, sati traženja i čitanja informacija i mišljenja, iskreno vjerujem u to Bio sam potpuno u pravu kad sam kupio Sony PRS-T2 Do te mjere da bih, da mi netko trenutačno ponudi zamjenu za bilo koji drugi uređaj, dajući mi punu cijenu Sony uređaja i bez da mi naplati bilo koji euro za novi uređaj, odgovorio bih negativno bez ikakvog oklijevanja.
Kakvo je vaše iskustvo i ocjena eReadera koji su vam dali kraljevi ili Djed Mraz?.
Više informacija - Usporedba: Sony PRS-T1 vs Sony PRS-T2